»Att hitta känslan. Det där som man inte riktigt kan sätta ord på. Det är magiskt!«

Jag vill erbjuda dig och din älskade en lugn och trygg stund – och fantastiska bilder! Ni ska kunna slappna av och verkligen njuta av stunden. Helst ska ni vara så upptagna av varandra så ni inte ens märker att jag är där. Det är min drömbild som jag vill att alla mina kunder ska uppleva under vår fotografering!

Vem är då jag?

Jag är en obotlig nostalgiker som aldrig får nog av ont-i-magen-skratt och storslagna landskap (som by the way är två av mina favoriter att fånga på bild!). Jag är som allra lyckligast när jag blir bjuden på brunch och jag blir väldigt berörd av människoöden. Kanske är det därför jag har fastnat för just bröllopsfotografering, det är en så stor och känslomässig milstolpe i någons liv. Enligt min mening består livet av miljontals små ögonblick som de flesta går oss förbi. Ibland stannar vi upp och njuter, svär, känner oss vilsna eller tacksamma för det vi går igenom. Att frysa några få av dessa små ögonblick åt andra är i min mening, ren magi.

Som person är jag lugn och glad, och får ofta höra att jag känns väldigt stabil och trygg, vilket kan vara skönt på en nervös bröllopsdag. Jag är en vän av ordning (även om min man ofta misstycker), och älskar att grotta ner mig i planering och post-it-lappar. Jag smyger ofta under radarn och fångar allt det där som händer men som går de flesta förbi.

När jag inte fotar jobbar jag som kommunikatör. Jag utgår från Uppsala men tar jobb i hela världen. Kontakta mig om du vill veta mer.

petra vikner, fotograf

Är jag bröllopsfotografen för er?

Det finns lika många bildstilar som det finns fotografer. Mitt sätt att fotografera är väldigt naturligt och jag vill att ni ska få en mysig och kärleksfull stund tillsammans. Jag får er att ha fullt fokus på varandra, ni kommer glömma tänka på var ni ska ha händerna. Jag kommer inte ställa er i märkliga poser och be er att le. Mitt fokus är att ni ska en härlig stund ihop – fantastiska bilder är bara en bonus!

BRÖLLOP

bröllopsfotograf uppsala, bröllop, fotograf, kärlek, förlovningsfotografering, bröllopsbilder
Läs mer

KÄRLEKSPORTRÄTT

Läs mer

HAR DU FRÅGOR?

Kontakt