Loading...
OM MIG2018-07-18T13:10:11+00:00

»Att hitta känslan. Det där som man inte riktigt kan sätta ord på. Det är magiskt!«

Jag vill erbjuda dig och din älskade en lugn och trygg stund – och fantastiska bilder! Ni ska kunna slappna av och verkligen njuta av stunden. Helst ska ni vara så upptagna av varandra så ni inte ens märker att jag är där. Det är min drömbild som jag vill att alla mina kunder ska uppleva under vår fotografering!

Vem är då jag?

Jag vill alltid ha minst en inbokad resa att se fram emot. Är som lyckligast när jag blir bjuden på brunch och gråter när människor visar genuin omtanke för någon annan.

Jag är en obotlig nostalgiker som aldrig får nog av ont-i-magen-skratt och storslagna landskap. Allra helst upplever jag dem från hästryggen! Som person är jag lugn och glad och gillar när jag koll på läget. Jag är en vän av ordning (även om min sambo ofta misstycker), och älskar att grotta ner mig i planering och post-it-lappar. Jag är inte den som kommer in i rummet med storslagen entré men den som aldrig missar en viktig detalj.

När jag inte fotar jobbar jag på Hjeltes Strategi & Kommunikation som grafisk formgivare.

Jag utgår från Uppsala eller Göteborg men tar jobb i hela världen. Kontakta mig om du vill veta mer.

petra vikner, fotograf

Är jag bröllopsfotografen för er?

Det finns lika många bildstilar som det finns fotografer. Mitt sätt att fotografera är väldigt naturligt och jag vill att ni ska få en mysig och kärleksfull stund tillsammans. Jag får er att ha fullt fokus på varandra, ni kommer glömma tänka på var ni ska ha händerna. Jag kommer inte ställa er i märkliga poser och be er att le. Mitt fokus är att ni ska en härlig stund ihop – fantastiska bilder är bara en bonus!

BRÖLLOP

bröllopsfotograf uppsala, bröllop, fotograf, kärlek, förlovningsfotografering, bröllopsbilder
Läs mer

KÄRLEKSPORTRÄTT

Läs mer

HAR DU FRÅGOR?

Kontakt